KimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicom

KimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicom

INNOVATIVA ONLINE-SEMINARIER

Sälj på en helt ny nivå med våra onlinebutiker.
Över 10 års erfarenhet av e-handel banar väg för detta.


DIN FRAMGÅNGSRIKA START I E-HANDEL

Många företagare är rädda för att ta steget till e-handel. Att inrätta ett professionellt system för onlinebutiker med tillhörande dataunderhåll och utveckling är ett komplext företag. Vi tar gärna över hela installationen och utvecklingen av en webbutik åt dig. Vi lär dig att hantera ett e-handelssystem på ett professionellt sätt med utgångspunkt i strukturen, dataförberedelsen, designen och integreringen av innehållet. Vi utarbetar kampanjer och marknadsföringsstrategier för dig så att din nätbutik kan gå ut på nätet med framgång. Vi ger dig också gärna råd om det grundsystem som nätbutiken bygger på. Många av våra kunder läser om olika system och tappar sedan intresset för genomförandet.

Varför? Det är mycket komplext, mångfacetterat och kräver en hög nivå av expertis inom e-handel. Lita på vår erfarenhet och vårt kunnande. Tillsammans med dig skapar vi en nätbutik som är lönsam och ger dig ett mervärde som företagare.

E-Handel

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR FÖR DIN NÄTBUTIK

Det finns inget e-handelssystem som är lika lämpligt för alla nätbutiker. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som tar hänsyn till dina behov.

drupal commerce logo
shopify logo
opencart logo
magento logo
shopware logo
woocomerce logo

INDIVIDUELL RÅDGIVNING

Ingen webbplats är den andra lik. För att kunna stödja dig optimalt i genomförandet av ditt webbprojekt är det mycket viktigt att ge dig individuella råd och svara på dina frågor och önskemål.

OPTIMERAD UTFORMNING

En dåligt utformad webbutik tjänar inga pengar. Våra UX-designers säkerställer perfekt användarvänlighet och optimala köpfrekvenser med en försäljningsoptimerad design.

PERMANENT STÖD

Om du vill tar vi gärna över den långsiktiga förvaltningen av din butik och ger dig råd och stöd när det gäller uppdateringar, uppgraderingar och planerade marknadsföringsåtgärder.

TID FÖR DIN KÄRNVERKSAMHET

Låt oss skapa din webbplats i stället för att slösa bort din värdefulla tid. På så sätt sparar du mycket tid, som du kan använda på ett mer förnuftigt sätt.

YRKESMÄSSIGT GENOMFÖRANDE

Hos oss kan du lita på ett professionellt genomförande av ditt webbprojekt. Detta gäller såväl det tekniska genomförandet som den individuella och användarvänliga utformningen av din webbplats.

OPTIMERING AV SÖKMASKINER

Naturligtvis stöder vår fullservicebyrå dig också när det gäller Google SEO och hjälper dig att öka din försäljning med hjälp av en bra placering i sökmotorerna.
DE SJU NYCKELFAKTORERNA FÖR EN FRAMGÅNGSRIK NÄTBUTIK
Varje lyckat projekt börjar med några frågor. Om målgruppen, dess specifikationer och hur man når dem.
Alltför många designers fokuserar bara på hemsidan. Ja, hemsidan är viktig, men de flesta kunder kommer till sina produkter direkt via sökmotorer. Därför lägger vi stor vikt vid produktbeskrivningssidorna, "call-to-action"-knappar och sidnavigering.
Innehållet är det viktigaste inom e-handeln, viktigare än någon annanstans. Det är dock bara möjligt att utnyttja webbplatsens fulla potential om den är ordentligt optimerad för sökmotorer. Inga problem... överlåt detta till oss!
Nu ett rent exempel för att ge dig en grundläggande uppfattning: Ge dina kunder möjlighet att dela sina inköp med sina vänner i sociala medier och se din försäljning och nya kunder skjuta i höjden.
Det värsta är när en kund söker efter något du säljer, men inte hittar dig. Men inga problem: detta kommer aldrig att hända med våra butiker, eftersom vi ägnar stor uppmärksamhet åt sökmotorernas funktionalitet.
Antalet produkter som köps via mobila enheter ökar varje år. Därför är våra butiker också lämpliga för mobila enheter!
Detta är en av våra viktigaste prioriteringar. Vi är mycket noga med att se till att personuppgifter hanteras korrekt. Säker lagring av data är av yttersta vikt för förtroendet för din verksamhet. Därför använder alla våra e-handelsplatser högkvalitativ säkerhetsteknik.
Jag godkänner  Sekretesspolicyn