KimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicom

KimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicom

OM KIMICOM

„Ett yrke kan bara lova framgång om du förvandlar ett intresse till ett kall.“


WEBBYRÅ MED FULL SERVICE

Vår webbyrå grundades 2009 och är nu en erfaren och kompetent partner för webbdesign, appar, marknadsföring och digitala medier både regionalt och nationellt. Vi arbetar individuellt och med omsorg om detaljerna i ditt projekt och är nöjda först när du är nöjd.

VAD ERBJUDER VI?

Vi erbjuder dig service från en enda källa. Vårt tjänsteutbud omfattar webbutveckling, skapande av webbutiker, logotyputveckling, genomförande av företagsdesign, genomförande av tryck- och publiceringsprojekt, utbildning, sökmotoroptimering och mycket mer. Spara din värdefulla tid för din kärnverksamhet med webbdesign från Magstadt nära Stuttgart!

Om oss
Team arbete

VARFÖR MED OSS?

Vi skapar känslomässiga upplevelser och högkvalitativa resultat som inspirerar länge! Vi har samarbetat med erfarna specialister i många år för att täcka ett brett utbud av tjänster. Alltid kreativa, alltid 100 % där för dig!

VEM ÄR VI?

Ett ungt, visionärt och modigt team som inte känner några gränser från sitt huvudkontor i Magstadt nära Stuttgart. En hög grad av flexibilitet, kreativitet, pålitlighet och uppdrag även utanför kontorstid vittnar om vår passion och vårt engagemang, som vi har gjort till vårt yrke. Kundtillfredsställelse och höga krav på oss själva utmärker oss på alla områden!