KimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicom

KimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicom

PROFESSIONELLA WEBBPLATSER

När webbplatsen blir den främsta försäljningsfaktorn har vi gjort allting rätt.
Det är vad våra professionella webbdesigners gör.


BRA WEBBPLATSER FÖR RÄTT MÅLGRUPP

Vad som är viktigt för oss när vi utformar din professionella webbplats: Texter, bilder, grafik och det övergripande utseendet kommer att harmonisera med din befintliga företagsidentitet eller ta upp befintliga designelement. Det är lika viktigt att din webbplats är optimalt förberedd för målgruppen och att besökaren/användaren snabbt hittar rätt. Vi tillämpar därför de senaste rönen från design av användarupplevelser.

ENSKILD WEBBPLATS

Gör din professionella internetnärvaro med oss! Som webbdesignbyrå stöder vi många kunder inom handel, hantverk och tjänster i alla frågor som rör deras egna hemsidor. Din egen webbplats är ditt visitkort, ditt skyltfönster och ditt kontaktforum för befintliga och nya kunder. Förutom presentationen av dina produkter eller tjänster tar vi även hand om nätverkande i sociala medier om så önskas. Vår webbdesignbyrå kan också utveckla webbutiker med digitala betalningsmetoder åt dig.

RÅDGIVNING, DESIGN, MJUKVARA OCH WEBBHOTELL - ALLT FRÅN EN ENDA KÄLLA.

Med Kimicom-byrån får du en pålitlig och professionell partner för din digitala marknadsföring och dina försäljningsstrategier. Vi erbjuder dig allt från en enda källa: rådgivning, design, programvara, vidareutveckling och, om du vill, hosting, dvs. att driva din personliga webbplats på en säker server.

Professionella Webbplatser

PROFESSIONELLE LÖSUNGEN FÜR IHRE WEBSEITE

Det finns inget CMS-system som är lika lämpligt för alla webbplatser. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som tar hänsyn till dina behov.

Drupal logo
Wordpress logo

INDIVIDUELL RÅDGIVNING

Ingen webbplats är den andra lik. För att kunna stödja dig optimalt i genomförandet av ditt webbprojekt är det mycket viktigt att ge dig individuella råd och svara på dina frågor och önskemål.

OPTIMERAD UTFORMNING

En dåligt utformad webbutik tjänar inga pengar. Våra UX-designers säkerställer perfekt användarvänlighet och optimala köpfrekvenser med en försäljningsoptimerad design.

PERMANENT STÖD

Om du vill tar vi gärna över den långsiktiga förvaltningen av din butik och ger dig råd och stöd när det gäller uppdateringar, uppgraderingar och planerade marknadsföringsåtgärder.

TID FÖR DIN KÄRNVERKSAMHET

Låt oss skapa din webbplats i stället för att slösa bort din värdefulla tid. På så sätt sparar du mycket tid, som du kan använda på ett mer förnuftigt sätt.

YRKESMÄSSIGT GENOMFÖRANDE

Hos oss kan du lita på ett professionellt genomförande av ditt webbprojekt. Detta gäller såväl det tekniska genomförandet som den individuella och användarvänliga utformningen av din webbplats.

OPTIMERING AV SÖKMASKINER

Naturligtvis stöder vår fullservicebyrå dig också när det gäller Google SEO och hjälper dig att öka din försäljning med hjälp av en bra placering i sökmotorerna.
De sju faserna för en framgångsrik webbplats
Det första steget är alltid att samla in information. Vi identifierar bland annat syftet och målet med din webbplats och fastställer målgruppen.
Vår plan innehåller den exakta definitionen av en webbkarta, strukturen och tekniken vi kommer att använda.
I den här fasen fokuserar vi inte bara på wireframe-modeller och den visuella stilen på din webbplats, utan även på användargränssnittets användbarhet, för att få en så bra och positiv användarupplevelse som möjligt.
En viktig del av vår process är att välja lämpliga texter, foton eller videor - optimerade inte bara för dina besökare utan även för sökmotorer.
Här SKAPAR vi webbplatsen med hjälp av HyperText Markup Language och Cascading Style Sheets, databaser och annan teknik. Vid behov kan din webbplats också optimeras för smartphones.
I testfasen testas alla tekniska funktioner som kod, skript och kompatibilitet med vanliga webbläsare. Vi tar också upp frågan om webbplatsen verkligen uppfyller sitt syfte.
Efter lanseringen av webbplatsen är vårt arbete ännu inte klart! Vi övervakar alltid vad som händer efter lanseringen för att åtgärda eventuella problem som kan uppstå. Om du vill kan vi också ta över den framtida administrationen och uppdateringen åt dig.

KONTAKTA OSS

Har vi väckt ditt intresse?
Vi ser redan fram emot din förfrågan!


Jag godkänner  Sekretesspolicyn